تمام چرخ محرک (AWD) گونه ای از سیستم چهار چرخ محرک (4WD) است که به طور خودکار توان را مابین چرخ های جلو و عقب تقسیم می کند تا کشش را حفظ کند. این سیستم معمولا برای رانندگی سبک در زمستان و آفرود سبک کافی است.
امروزه بازار خودروهای برقی به سرعت در حال گسترش است. در این میان، نام های مختلفی برای خودروهای برقی استفاده می شود که ممکن است برای برخی گیج کننده باشد. در این مطلب به بررسی انواع خودروهای برقی می پردازیم.
هر ساله سیستم فرمان برقی در تعداد روزافزونی از خودروها استفاده می شود. این سیستم در انواع مختلفی از خودروها، از وانت ها تا خودروهای کوچک، پیدا می شود. سیستم فرمان برقی آینده ای روشن دارد، چرا که سیستمهای رانندگی خودکار و سیستم های ایمنی فعال بدون حضور فرمان برقی معنایی ندارند.
این تکنولوژی که به صورت فزاینده ای در حال گسترش در صنعت خودروسازی جهان است، برای کاهش مصرف سوخت خودرو طراحی شده است. اما هرچند که این سیستم باعث کاهش مصرف سوخت می شود، آثار بلندمدت آن بر روی طول عمر موتور خودرو چه خواهد بود؟
هنگامی که برای خرید یک خودروی آفرود تحقیق می کنید، بدون شک با عباراتی مانند زاویه ورود و خروج مواجه می شوید که به آنها زاویه شیب هم گفته می شود. در این مطلب به توضیح این عبارات می پردازیم.
کم فرمانی زمانی رخ می دهد که کشش چرخ های جلو در هنگام پیچیدن از دست برود. این امر باعث می شود که علیرغم اینکه راننده سعی می کند با فرمان دادن خودرو را در جهت صحیح قرار دهد، خودرو از پیچ به خارج کشیده شود.
بیش فرمانی زمانی رخ می دهد که در هنگام دور زدن، چرخ های عقبی شما قبل از چرخ های جلویی به حد نهایت چسبندگی خود برسند. این به چرخیدن قسمت عقبی خودرو منجر خواهد شد. در صورتی که بتوانید خودرو را در این شرایط پایدار نگه دارید، این کار شما دریفت نامیده می شود.
برای سالهای سال تنها کمربندهای ایمنی بودند که حافظ جان سرنشینان خودرو در تصادفات به شمار می آمدند. البته تردیدهایی در مورد امنیت آنها، خصوصا در مورد کودکان وجود داشته است، با این وجود بسیاری از کشورها استفاده از آنها را اجباری کرده و استفاده از کمربندهای ایمنی موجب نجات جان هزاران نفر شده است.
ضریب درگ یک کمیت متداول در طراحی خودرو است که مربوط به مسائل آیرودینامیک می شود. درگ نیرویی است که به طور موازی و در جهت مخالف جریان باد عمل می کند. ضریب درگ یک خودرو نشان دهنده روشی است که خودرو از میان هوای اطراف خود عبور می کند.
زمانی که در اواسط دهه 1990 میلادی کنترل پایداری الکترونیکی معرفی شد، رانندگی ایمن پیشرفتی بزرگ را تجربه کرد. اولین نمونه این سیستم را قطعه ساز آلمانی، بوش، معرفی کرد و مرسدس بنز کلاس S و BMW سری 7 اولین خودروهایی بودند که این تکنولوژی را استفاده کردند.
محصولات معتبرترین برندهای خودروسازی جهان را در اتومبیل داودی بیابید